KUER, SYRE OG BANK!!!

I dag har det regnet og vært overskyet, men allikevel trosset jeg ve og vilje og bar ut av huset fordi jeg måtte en tur Lena.

Da jeg sto på bussholdeplassen og ventet såg jeg at naboen min fremdeles ikke har pakket inn høyballene sine i plast og at de nå hadde blitt ganske bløte. Jeg undret litt omkring hvordan kuer reagerer når de om vinteren ser bonden sprette ei fersk høyball og om de blir glade eller skuffet når de tar seg et jafs innser at den er bløt. Etter lukten å dømme vil man tro at bløt høy har mer smak enn tørt, men det er også verdt å ta i betraktning at tørt for holder seg bedre og kan derfor være mer attraktivt. Jeg vet ikke hvor smarte kuer egentlig er, men om jeg hadde vært en som fikk tørt høy, men som egentlig ville ha bløtt høy så ville jeg nok enten ha byttet på mellom å drikke vann og spist ifra høy haugen, eller bare gjort det enkelt og hivd masse høy i vannbaljen for deretter å spise den som frokostblanding.

Det kan også oppstå råte i bløte høyballer og jeg mener å ha lest et sted at det er mulig å utvinne LSD ifra sopp som gror på hvete.

Etter å ha tenkt løst og fast, bløtt og tørt, og høyt og lavt omkring hvilke filosofiske oppvåkninger en ku ville få av ett eller en vinters verdt med syre trips la jeg merke til at all grusen jeg hadde sparket ut i veibanen bare noen få dager tidligere hadde forsvunnet. Ansiktet og håndtrykket jeg hadde tegnet i en annen grushaug hadde også forsvunnet, men det var jeg mer forberedt på da det hadde regnet og jeg attpåtil sto rett opp og ned på stedet hvor dette hadde blitt gjort. Den siste tiden før bussen ankom brukte jeg til å igjen sparke grus tilbake på veibanen.

Da bussen kom måtte jeg fylle på verdikortet. Jeg la inn 200 og turen kostet 21 kroner.

På Lena gikk jeg innom banken og spurte dem om jeg kunne få et bankkort med bilde slik som jeg hadde før jeg fikk et som ikke hadde bilde. Dama i skranken krevde å se passet mitt for å forsikre seg om at jeg faktisk var den jeg utga meg for å være(noe jeg hadde med da dette fortiden er den eneste fotoidentifikasjonen jeg har) og at jeg skulle gi dem et lite profilbilde som de kunne sende til kortmakeren. Jeg hadde dessverre ikke med meg det sistnevnte, men forsikret damen om at det var noe jeg skulle ordne og snarest komme tilbake til henne med. Hun nikket anerkjennende og tok i å registrere passet mitt inn i forespørselskjema. For tiden driver de å restaurerer lobbyen i banken og etter fremgangen deres å dømme vil jeg gjette at de kommer til å nedbemanne ifra fire forskjellige skranker til bare to generelle. Det er også ikke lengre mulig å veksle valuta, noe som erger meg dypt da jeg har tjue pund liggende hjemme.

Etter at jeg hadde vært innom banken så satte jeg meg i kantina på Lena vgs og tok meg en kopp kaffe mens jeg ventet på bussen. Skolen ligger like ved bussholdeplassen og har billigere kaffe enn den man får kjøpt på Grill. Kaffen smakte på ingen måte verre enn det den gjorde da jeg gikk på skolen, men heller bedre. Dette var jeg tilfreds med.

Bussen kom etter ca en halv time med venting og da jeg kom hjem spiste jeg spaghetti med ost og pepperonibiter.


Dagens outfit er en rød t-skjorte, bukser og svarte sokker.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

rnykkjetting

rnykkjetting

25, Østre Toten

Jeg setter umåtelig stor pris på om folk opplyser meg om skrivefeil i teksten :) mandag til fredag

Kategorier

Arkiv

hits