JOBBMESSE, PAPEGØYER OG MÅNEN!!!

I natt sov jeg noe fryktelig dårlig. Jeg drømte at det var en papegøye med en utrolig stygg øyeinfeksjon som satt på ei grein utenfor huset og plaget de andre fuglene. Det var for det meste ei tilsynelatende uskyldig kråke som fikk mest tyn, men det var tydelig på småfuglene som fløy omkring at papegøyen skapte en særdeles brysom stemning blant dem alle. Selv ble jeg stående inne å titte ut av døråpningen i frykt for smitte og fordi det var en svær jordrotte som hadde gravd i filler hagen så det ville være umulig å gå rømme uten å sette seg fast føttene i det svake underlaget. Til tross for det dårlige føre hadde det uten min viten blitt bedt opp til gjestebud og snart braste det opp gardsplassen med blide lag av to og tre familievenner og andre bekjentskaper som alle ville inn i varmen for å spise uidentifisert fløtekake og nyte varierte drikker. Hvordan de greide å komme seg opp den porøse hagen er meg et mysterium som bare drømmelogikk kan svare. Jeg prøvde å forklare problemet jeg var møtt med og at det ville vært best om de kunne komme igjen ved en senere anledning, men dette falt på døve ører. Hver gruppe tok seg frustrerende god tid med å komme seg innomhus og samtlige personer stoppet til og med opp for å beundre dette groteske fjærkreet tiltross for alle mine appeller og advarsler.

Som dere sikkert vil tro var det en drøm å endelig våkne ifra det styret.

Sliten og trett bar jeg ut og av vei til Gjøvik for å delta i en jobbmesse som NAV gjerne ville ha meg på. Da jeg møtte opp var det en lang, bred og sporadisk kø av mennesker som alle sto å ventet utenfor Gjøvikhallen der stevnet skulle ta sted. Dørene var åpne, men alle bare sto der i en klynge så derfor spurte jeg et harmløst menneske om dette var en kø og det var noe han bekreftet. Dette kom meg som en positiv overraskelse da jeg trodde at jeg var to timer forsinket. Vi snakket løst og fast om forskjellige ting og jeg fikk vite at denne mannen snart skal arrangere en turnering i Super Smash Bros et sted i her byen (Dette spillet har jeg aldri spilt, men jeg stiller meg varmt til hans initiativ da det vil holde ungdommen engasjert og vekk ifra gatene).

Inne på messen snakket jeg med Kari som er direktør på Honne hotell og konferansesenter, de er fortiden ute etter resepsjonistvakt/nattvakt og derfor gledet det henne å få vite at jeg sover dårlig om nettene. Jeg vurderte å videre fortelle henne om drømmen jeg hadde hatt, men lot være grunnet sosiale innretninger og høyt støynivå rundt oss.

Jeg tok henne heller i hånden og forsikret henne om at jeg skulle ettersende en epost med en søknad så snart jeg har formulert et slikt skriv.

Etter dette leverte jeg ut cver til samtlige andre bedrifter som har enda mindre bruk for en person med høy kunstutdannelse før jeg forlot stedet og møtte med ei venninne for å drikke kaffe.

Vi snakket om forskjellige temaer, blant annet om teknologi, psykologi og politikk. Hun nevnte også at det for tiden er fullmåne og at dette kanskje kunne spille inn i den dårlige søvnen jeg har hatt. Jeg har hørt at dette er en greie som det er blitt gjort vitenskaplig forskning på og jeg ser frem til å sette meg mer inn i dette.

På bussen hjem fikk jeg en liten aha opplevelse av det engelske ordet «Lunatic»(Lunar tic(?)) og vedlegger dette i bloggen uten å enda ha bekreftet  etymologien.

Da jeg kom hjem fant jeg en liten svart stein som satt fast under sokken min. Jeg mistenker at det er størknet blekk og har lagt den i sprekken ved fotenden av senga der jeg også har lagt lignende gjenstander.


Dagens outfit er en grå t-skjorte, mørke bukser og svarte sokker.

Én kommentar

Brytern

19.09.2016 kl.17:42

Du har helt rett angående Lunatic og jeg sover også dårlig når det er fullmåne

Skriv en ny kommentar

rnykkjetting

rnykkjetting

25, Østre Toten

Jeg setter umåtelig stor pris på om folk opplyser meg om skrivefeil i teksten :) mandag til fredag

Kategorier

Arkiv

hits