LAVAGRADS FORBRENNING, PLOMMER OG ELSE!!!

I dag sto jeg tidlig opp og reiste til Lena. Jeg måtte på et møte klokken ni og hadde derfor liten tid til de vanlige morgenritualene. Istedenfor å la kaffetrakteren surkle klar ei kopp fikk jeg skrelt av noen minutter ved å koke opp vann i vannkokeren og dy meg med hurtigkaffe.

Mens jeg ventet på bussen tok jeg en liten slurk som brant og forvitret tuppen av tungen min til en slik grad at det meste jeg har smakt i dag har hatt en klar smak av blod og hudrester. 

Kaffen var svakere enn jeg hadde håpet.

På møtet tegnet jeg denne tegningen av en naken mann som er alt for stor til å få plass i et styremøtet, men som også effektivt bidrar til å holde taket oppe i det veggløse huset(jeg vil påpeke at dette på ingen symbolsk måte reflekterer møtet, men at huset kom til etter at perspektivet ble litt vanskelig).

Mens jeg ventet på bussen hjem så slo jeg av en hyggelig prat med ei helse-og-sosial-jente på bussholdeplassen som aller helst ikke ville snakke med meg. Hun hadde hatt to skoletimer(90 minutter) ifra morgenen av og disse var en dobbelt time i gym. Etter en hyggelig samtale som dessverre ikke inneholdt temaene "svak kaffe" eller "tungeskader", fant jenta en annen buss enn Ringruta som ville ta henne direkte til Gjøvik, så da takket hun for seg og vi ønsket hverandre en fin dag videre.

Hjemme igjen stekte jeg fire veldig små egg, en tilsvarende fornuftig mengde pytt og panne og ristet lett tre brødskiver i brødristeren på varmestyrken 2.

 Mens jeg satt der og gumlet så jeg den grå tigerkatten smyge seg over oppkjørselen igjen.

Senere på dagen spiste jeg fire plommer. Vi har et plommetre i hagen og i helga hadde et av greinene knekt fordi den ble for tung til å holde alle plommene som hang på den. Det er fremdeles mange plommer igjen på treet, men disse er enda ikke blitt høstet.

Plommene var gode, litt små, men hadde en søt kjerne og var ørlite syrlig rundt innsiden bak skallet.

Jeg kjenner folk som helst vil ha sine plommer myke og søte helt igjennom, men selv synes jeg at plommene er ekstra gode når de ikke har modnet helt ferdig og fremdeles har litt fast kjøtt og syrlighet for en mer komplisert smak.

Mens jeg koste meg med plommene så leste jeg en artikkel i et gammelt opplag av Hjemmet som vi har fått av bestemor, den handlet om Else på 95 år og mannen hennes(Sverre) som hadde vært på H&M og kjøpt nye klær og sannelig måtte jeg si meg enig i at både Else og mannen hadde blitt svært freshe uten å brenne hull på lommeboken. Jeg humret godt av både Blondie og Knoll og Tott før jeg til min skuffelse fant at dette opplaget ikke hadde antikksider(disse sidene som er de beste i hele magasinet).

Jeg leste Knoll og Tott og Blondie siden igjen før jeg gikk og lastet ned spillet Thief.

Det har kommet inn ønsker om at jeg burde vedlegge flere bilder i bloggen. Jeg er særdeles dårlig til å legge merke til dagenes høydepunkter før lang tid etter at noe har skjedd og enda dårligere til fotodokumentasjon, men etter å ha skrollet lett igjennom noen innlegger på Eventyrelin og Sofie Elises blogg så er det tydelig at bilder så å si er det eneste som skiller våre produkter.

I snitt har de 3-4 bilder per innlegg så dette er derfor standarden å følge.


Dagens outfitt er en grå genser og bukse.

4 kommentarer

Trollet med sokkene

23.09.2016 kl.00:21

Manglet sikkert litt krutt i kaffien. Men prøv nitroglyserin med bananskall neste gang.

Trollebolle

23.09.2016 kl.00:23

Lavagrads??? det heter liksom lavgrads!!! (kommenterer selfølgelig før jeg har lest alt)

Trollelol

23.09.2016 kl.08:25

Skaff deg klær, og skaff deg arbe

rnykkjetting

23.09.2016 kl.11:47

ÅÅHH DERE TROLLERE ASSÅ! http://media.riffsy.com/images/d2133813b4731e6e0df6339b4300500d/raw

Skriv en ny kommentar

rnykkjetting

rnykkjetting

25, Østre Toten

Jeg setter umåtelig stor pris på om folk opplyser meg om skrivefeil i teksten :) mandag til fredag

Kategorier

Arkiv

hits