FACE OFF, INFERNALSK BRÅK OG NAPRAPATI!!!

I natt såg jeg filmen Face Off med Nicolas Cage og John Travolta. John var litt skeptisk til å se en såpass voldsom og intens film så sent på kvelden, men Nicolas hadde tatt med leskedrikk og popkorn og så snart vi også fikk pizza på bordet ble det raskt god stemning.

Nå tuller jeg fælt. Nicolas Cage og John Travolta var dessverre ikke tilstede under visningen(dog med sine fantastiske portretteringer av både skurk og politibetjent kunne jeg praktisk talt si at de var det), men de er så klart skuespillerne I selve filmen og holder så vidt jeg vet til i America.

Jeg hadde funnet filmen på Youtube, gratis, med vietnamesisk undertekst og selv om jeg ikke er så flink til å lese vietnamesisk har jeg et forholdsvis godt øre til det engelske språk så det var heldigvis ikke noe problem å følge med på handlingen.

Å sette på en film rundt midnatt er som regel ikke en særlig lur ide med tanke på att natten helst burde prioriteres til søvn, men Youtube har en finurlig funksjon i seg der det er mulig å øke hastigheten på videoklippene for å spare tid, så istedenfor å dra spilletiden ut til sent-sent på natten så satte jeg filmen til å spille i litt mer enn dobbel hastighet(1,25) og kom meg igjennom dramatikken på cirka en time. Dette gjorde filmen(bokstavelig talt) mer tettpakket med action og er noe jeg anbefaler til enhver skuer som vil få med seg en film i sin helhet uten å sette av regissørens satte tid.

Da jeg våknet gikk jeg og hentet posten før jeg satte meg i stua for å lese nyhetene på nett som jeg gjør nesten hver morgen. I postkassa hadde vi fått et brev og et reklamemagasin, vanligvis får vi mer av begge postsorter så dette synes jeg var litt rart.

(den var for rask, men det var her jeg såg den.)

I ett tiden hørte jeg noe infernalsk bråk utenfor huset og ble litt redd før jeg så i vinduet at det bare var brøytestikke bilen som stakk brøytestikker i grøfta langs veien, dog temperaturen allerede har gitt meg mistanker så bekreftet dette høsttegnet at det nå bærer mot vintern.

Videre i dag sende jeg politiattester til noen folk som ikke har vært villige til å ta meg på ordet, noe jeg byråkratisk sett forstår.

Jeg har også lekt med en lang, grønn gummistrikk i dag, denne skal visstnok være ment til å bli brukt for å trene og dette har jeg prøvd å gjøre, men da alle mine nettsøk rundt «strikk trening» kun etterlot meg med en noe overfladisk forståelse av hvordan å legge opp løkker, glattstrikk og vrangmasker, så satte jeg istedet igang med å bevege meg i ubehagelige retninger med strikken godt fast tvinnet i hendene, tanken var at hvis jeg etter hvert begynner å bli sliten og føle ubehag i de deler av kroppen som jeg ønsker at skal bli større så gjør jeg trening riktig.

Da min mor kom hjem bekreftet hun litt halvhjertet min teori og fortalte meg at hun hadde fått den grønne strikken av en naprapat.

Naprapater driver med naprapati. Jeg er fremdeles litt usikker på hva naprapati betyr, men er allerede hundre prosent sikker på at dette er et ord jeg skal bruke i en sang om rappekarrieren min noengang setter rot.

Dagen i dag har vært en god dag og nå skal jeg å lage biff stroganoff, noe jeg gleder meg mektig til å spise.


Dagens outfit er en hvit genser med svarte armer, en rød t-skjorte, olabukser og svarte sokker.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

rnykkjetting

rnykkjetting

25, Østre Toten

Jeg setter umåtelig stor pris på om folk opplyser meg om skrivefeil i teksten :) mandag til fredag

Kategorier

Arkiv

hits