KJAPPKNASTING, VANNLATING OG MUGG!!!

I dag tok jeg meg en liten sykkeltur og på turen hentet jeg også posten.

Vi har bare fått reklame i dag, men noen av tilbudene fra en viss dagligvare kjede som kanskje leser denne bloggen var veldig gode.

Da jeg kom hjem sendte jeg noen e-mailer før det falt meg inn at jeg ikke visste hva min WMP score var (WMP er en forkortelse for «words per minute» som på norsk betyr «ord i sekundet» og omhandler hvor rask en er til å knaste på datamaskinen) så da gikk jeg på [denne nettsiden og fant ut av det.](http://10fastfingers.com)

Jeg lærte at jeg på norsk skriver cirka førtifem ord i minuttet og på engelsk så kan jeg skrive hele femti ord minuttet.

Jeg stusset litt over forskjellen så da prøvde jeg den norske prøven på nytt og innsåg snarest hvor utrolig malplasserte Æ, Ø og Å faktisk er. Jeg har titt og stadig uttalt meg både sterkt og uavrystelig om at bokstaven Æ burde ligge der vi på norske tastaturer finner bokstaven Ø, og motsatt.

Det har alt for mang en gang vært tilfeller hvor jeg har skrevet «vøre» når jeg egentlig har ment å skrive «være» og i den hektiske hverdagen jeg har så er det ikke alltid at tiden strekker til for å trykke seg tilbake og reparere grammatiske leif. Jeg har i mine svakere stunder vurdert å gå inn i innstillingene og bytte om knappene manuelt, men dette skaper problemet med at hvis jeg noengang låner noen andres maskin, der dette ikke er blitt gjort, så vil jeg (etter å ha vendt meg til et betraktelig mye mer optimalt tastatur oppsett) ha enda større problemer med å tilpasse meg samfunnets normer, og slik jeg ser det så har problemet allerede brakt meg rikelig nok besvær som der er.

Vi kaster også betraktelig mye tid vekk på å måtte bruke mellomroms knappen så ofte som vi gjør(opp imot femti prosent) og jeg er altfor villig til å betale ufornuftig store summer for en tilleggspakke som lar skriveprogrammet automatisk legge inn et mellomrom hver gang jeg lar være å knaste en tast i mer en et brøkdel av et sekund.

Etter mye administrativt arbeid gikk jeg ut på verandaen for å ta inn en solid dose D vitamin.

Det har regnet litt i helgen og jeg såg at presenningen som dekker hagemøblene hadde fylt seg opp med masse vann. Jeg har hørt at skjærene som bor på gården vår er veldig glade i å bade i disse vanndammene som kommer til, men siden vedlikehold av godt utemøblement stilles høyere enn lokale skjæres nøye så helte jeg vannet ut og ble ganske våt på sokkene mine.

Deretter følte jeg på sofaputene som låg under presenningen og da jeg følte at de fremdeles var tørre ble jeg mektig imponert over presenningens kvalitet.

I aftenstiden fant jeg at bringebærsyltetøyet i kjøleskapet var blitt muggent.

De dedikerte leserne vet at jeg spiste biff stroganoff på fredag og for å oppdatere saka så viste det seg at tomatpurren jeg skulle ha i gjurpen også var mugnet(jeg brukte tomatketchup isteden og forskjellen var tydelig). Et kort øyeblikk vurderte jeg om det var noe kobling mellom disse to tilfellene, men forkastet teorien da det var tydelig at tomatpurren og bringebærsyltetøyet hadde vært godt forseglet, adskilt og oppholdt seg i vidt forskjellige beholdere og hyller. Det har seg vel bare slik med kjøleskap at når et såppass høyt antall produkter som kan tiltrekke seg mugg befinner seg på samme sted så vil sannsynligheten for at noe mugner i dette området være større og jeg kan også ikke huske sist det ble brukt verken bringebærsyltetøy eller tomatpurre her i huset, noe som forklarer overaskelsen.

 

Om en time starter debatten mellom Hillary Clinton og Donald Trump, men selv om jeg veldig gjerne ønsker å se Hillary bryte sammen i fullt epiletisk anfall og spysjuke foran hundre millioner skuere på direktesending så tror jeg nok at jeg går å legger meg nå.

God natt, drøm søtt, så snakkes vi imorgen :)


Dagens outfit er den samme som på fredag(jeg har brukt andre klær i helgen, men disse har vært minimale og hadde krevd varselsboks i henhold til blogg.nos regelverk(7.11))

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

rnykkjetting

rnykkjetting

25, Østre Toten

Jeg setter umåtelig stor pris på om folk opplyser meg om skrivefeil i teksten :) mandag til fredag

Kategorier

Arkiv

hits