HILLARY VS TRUMP DEBATT, MOBILKAOS OG P90XXX!!!

Det endte med at jeg satt oppe den ekstra timen i går natt og fikk med meg debatten.

Hillary hadde et stort fokus på å dra hjertestrenger og snakket stadig om sin far og hvor arbeiderklasse han hadde vært, mens Trump gjorde kveldens jobb å påpeke hvor dårlig staten gjør og har i lang tid gjort, samt greide å fremstå som forholdsvis saklig ved sammenligning. I hele dag har nyhetsbyrå på nyhetsbyrå jobbet veldig hard med å overbevise leserne sine om at Hillary vant debatten, men selv syntes jeg Trump gjorde en bedre jobb med å vise at han faktisk mener å gjøre forandringer i systemet.

Uansett hvem som vinner så er det ingen tvil om at folket uansett har tapt.Til de som lurer så står jeg fremdeles sterkt på at det er libertaneren John McAfee som burde bli president.

Debatten endte i fem tiden og jeg sov som en stein helt til jeg våknet.

Denne vekkelsen kom av at telefonen ringte og jeg ble spurt om jeg var på Gjøvik, noe jeg ikke var og heller hadde planer om å være i den planlagte fremtid. Det viste seg at mobilen min hadde sendt ut en sms uten mitt samtykke og venninna som hadde mottatt meldingen lurte på hvor vi skulle møtes. Til min beste evne forklarte jeg med korte, litt utrivelige grynt hvor egenvillig mobilen min er og saken ble oppklart på nokså kort tid.

Ut vinduet på kjøkkenet idag såg jeg to unge skjærer som lekte sisten, det var tydelig at de hadde det gøy og at dette ikke var et slagsmål og heller ikke en øvelse for å vise hvem som var sjefen idet de begge danset lett frem og tilbake på gardsplassen og tok seg stadig pauser for å snakke og gi hverandre ros.

Min mor har laget plommesyltetøy med stjerne anis og mandler i, den smakte veldig godt og jeg ser frem til å smake den på nytt når den har blitt kald og kan spises på brødskive. Et godt tips for å skrelle plommer er å lage et lite snitt i skallet, legge plommene i kokende varmt vann i et halv minutt for deretter å ha dem i isvann i et helt minutt, da glir skallet lettere av.

I aftenstiden snakket jeg med en kamerat som bor i England og som nylig har startet trenings regimentet P90X. Han sendte meg en digital versjon med mange pdf filer og videoer og oppfordret meg å prøve den selv. Etter å ha lest litt og sett noen videoer så stiller jeg meg sterkt kritisk da det meste av hva forfatteren av programmet vil at jeg skal gjøre ser veldig slitsomt og ubehagelig ut.

Men læll trosset jeg den sunne fornuft, dro på meg gymtøyet fra videregående og satte i gang med første post som var å regne ut nærings inntak og daglig forbrenning. Etter en time med lesing og litt matte(for det meste ganging og multiplikasjon, men også litt prosent regning) så var jeg sannelig blitt så sliten og svett at det var på tide legge til side prosjektet til senere, så satte jeg meg og spilte litt Dont Starve. Helhetlig syntes jeg at jeg hadde gjort en fremdragene godt jobb og kommer kanskje til å prøve igjen imorgen.

Etter den harde økta så kokte jeg meg en stor kopp te. Teen jeg drakk heter Kvällsro(kvällsro er svensk og betyr kveldsro) og kommer ifra EU, til tross for opphavet så smaker den ganske godt og selv om jeg er litt usikker på hva den inneholder så oppfyller navnet begge de to tingene jeg helst vil ha når dagen går mot ende.Kameraet har ikke nok strøm til å fotografere dagens outfit, men den er mye det samme som denne bare med en svart t-skjorte

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

rnykkjetting

rnykkjetting

25, Østre Toten

Jeg setter umåtelig stor pris på om folk opplyser meg om skrivefeil i teksten :) mandag til fredag

Kategorier

Arkiv

hits