REGNBUER, LIBERALISTER OG JÆVLIG.MYE.TUNFISK!!! #P90X

Frokosten min idag var to stekte egg, fem brødskiver med skinke og ost, ei halv kopp musli og to epler. Jeg syntes denne frokosten var i drøyeste laget, men før jeg hadde ramlet ut av senga en time tidligere så hadde jeg tatt en ny titt på P90X prosjektet og kommet frem til at dette var en god frokost for vektløftere i vekst. Etter frokosten var jeg blitt så trett og tung i kroppen at jeg sov en time til.

 

Da jeg våknet igjen gikk jeg meg en lang tur ned til Mjøsa og tilbake, fremdeles stappmett med frokost. Vannet var godt, men ikke varmt nok til å bade og dessuten hadde jeg både glemt badehette og armeringer så om tilfellet hadde tillatt seg en dupp så ville dette uansett ikke ha dyrket mer enn et lite hopp ifra gåsa og dans ifra hanen.

Det har blåst en del idag og kommet noen korte skur, men tross dette så har temperaturen vært såpass himmelsk at jeg fort måtte ta av meg jakka og rusle meste parten av turen i t-skjorte.


Mobilen min er ikke smart nok til å greie å leste inn bilder på pc.

På turen tilbake såg jeg en regnbue! Nettopp i det jeg hadde forlatt skogen på Kapp(se: http://mykkjetting.blogg.no/1473719583_kantareller_blbr_og_e.html). Regnbuen var høy og lang og strekte seg ifra åker til gård. Den hadde alle fargene som en regnbue burde ha, det vil si at den gikk ifra rød til orange, gul, grønn, blå, indigo til fiolett( en god regel å bruke hvis du vil huske hvilke og rekkefølgen på regnbuens farger er å notere ned akronymet «ROGGBIF»).

Jeg var overbevist om at dette ville være dagens høydepunkt helt til jeg hadde gått noen kilometer til og traff på enda en regnbue! Denne gikk ifra nabogården og buet seg helt til den landet rett i hagen vår.

Iløpet av de tre kilometerne jeg gikk ifra den forrige buen så hadde det sluttet å regne og startet igjen med ett nytt spann med vått, så det er derfor jeg skriver at dette var ei ny regnbue, men jo mer jeg tenkte på hva regnbuer er og hvordan øyne tar inn et slikt fenomen så undrer jeg i større grad på om en kan argumentere for at dette er den samme regnbuen jeg har sett hver gang igjennom hele mitt liv(hver gang det har regnet og vært sol samtidig) da regnbuen ikke ville ha eksistert om den ikke hadde blitt sett av øyne og jeg så og si har hatt de samme øynene i hele mitt liv. Denne tanken gjorde fenomenet enda skjønnere og livet mer strålende.

Da jeg kom hjem og var passelig løs i kroppen så tenkte jeg at det var like greit å bare hive meg over den første instruksjonsvideoen i trenings regimentet. Denne omhandlet trening av rygg og armer med hovedfokus på push ups og pull ups. Dette gikk ganske så greit for seg da jeg veier svært lite og har null problemer med å løfte på skrotten.

Da jeg var ferdig med timen bladde jeg igjen opp i P90X blekka og fant at den til lunsj mente at jeg burde spise tre bokser med tunfisk og ei kopp med musli. Dette syntes jeg var ganske i overkant, men så tenkte jeg kjapt tilbake på noen av de vektløfterne jeg har møtt og bemerket meg at fåtallet av dem er så altfor flinke til kritisk tenking og at jeg derfor heller ikke burde være det hvis jeg ønsker å få samme resultat.

Mens jeg hamret i meg hermetisert fisk så gikk jeg også igjennom mattestykkene jeg hadde gjort noen dager tidligere før jeg konkluderte med at skaperne av programmet må mene at jeg i utgangspunktet er sykelig tynn. Jeg fikk i meg tunfisken, men har måttet vente til nå med å spise koppen med musli for å la maten synke. Etter måltidet så tok jeg nok en time på øyet før jeg ble vekket av et rop om middag. Til middag idag spiste vi laks, noe jeg ikke var særlig begeistret for.

Etter middagen så lagde jeg meg en stor kopp te og leste igjennom partiprogrammet til det nye Liberalist partiet som nylig har sprunget frem. De har fremdeles ikke helt greid å overtale meg, men står som en sterk toer under Piratpartiet.

 

Så snart jeg er ferdig med dagens blogg så har jeg i oppgave å spise åtte brødskiver med ost og en kopp med druer, noe jeg på ingen måte ser frem til.


Dagens outfit er en lilla t-skjorte, bukser og svarte sokker.

2 kommentarer

Piraten

30.09.2016 kl.00:17

Liker fremdeles den strofen fra programmet til Piratpartiet om at de vil "redusere lengden på KID-nummer for å hindre unødig irritasjon" (sitert for øvrig etter hukommelsen).

Piratene burde bli de neste som styrer landet, i koalisjon med det politiske parti og med Atle Antonsen som statsminister. Da skulle pipen ha fått en annen lyd.

rnykkjetting

30.09.2016 kl.21:53

Piraten: KID-nummere er frustrerende lange og jeg håper de også kan greie å hente tilbake litt av nettfriheten som storebror har så griskt revet ifra oss! :S

Skriv en ny kommentar

rnykkjetting

rnykkjetting

25, Østre Toten

Jeg setter umåtelig stor pris på om folk opplyser meg om skrivefeil i teksten :) mandag til fredag

Kategorier

Arkiv

hits