VAKT-ENDER, DRAGER OG NOE JEG IKKE VISSTE VAR KAKE!!!I natt drømte jeg at jeg var en and som prøvde å komme seg igjennom en dør som var blokkert av fem andre ender. Jeg vet ikke hvorfor det var så viktig å komme seg igjennom døra, men hver gang jeg prøvde å presse meg inn så ble jeg på magisk vis forvandlet om til nabo anda som deretter ble klemt ut av oppstillingen og stående igjen med samme problem som den forrige. Dette holdt jeg på med i hele natt og jeg vil si meg dødsredd for å finne ut hva denne drømmen kan symbolisere.Det har blåst noe uhorvelig mye idag, så for å gjøre det beste ut av enhver situasjon så bestemte jeg meg for å bygge en drage!

Selv om det ikke er en spesielt vanskelig konstruksjon så gikk jeg på nett og kvasiret frem en instruksjon. Jeg fant frem en svart søppelsekk og gikk ut på verkstedet for å kappe opp to pinner i størrelsene 100 cm og 75 cm.

Som vi alle vet så er god HMS(Helse, Miljø, Sikkerhet) alfa og omega uansett hva en gjør, så krisen kom brått da jeg ikke fant hørselsvern for å sage frem pinnene. Jeg lette høyt og lavt, fjernt og nært før jeg til all min forundring fant begge hørselsverna hengende på plastsøppel stativet i garasjen. Jeg stusset noe fælt over dette siden stativet ikke henger i nærheten av verken verkstedet eller annen direkte hørselskadelig utstyr, men jeg tok dem med og fikk kappet det som kappes måtte. Jeg har konkludert med at jeg sikkert hadde gått i garasjen sist jeg var ferdig med å snekkere og glemt å ta dem av meg før da, vanligvis er jeg så sliten at jeg ikke gidder å gå tilbake for å legge dem tilbake der de skal ligge. Og at dette mest sannsynlig har skjedd to ganger.

Instruksjonen om hvordan å lage en drage ville at den skulle ha ei hale som var fem ganger så lang som dragens kropp. Dette syntes jeg var fryktelig langt(fem meter), men tok det allikevel for god fisk siden noen som velger å være admin for en nettside som http://www.my-best-kite.com mest sannsynlig vet hva han/hun snakker om. Jeg syntes også det var litt rart at nettsiden ville at jeg skulle feste tråden igjennom posen og fast i selve krysset av pinnen istedenfor til hver av armene slik jeg ellers forestiller meg at drager burde se ut, men dette viste seg raskt å gjøre en mye mer stabil flyopplevelse.

Dragen fløy bra helt til den plutselig ikke gjorde det lengre, akkurat slik hjemmelagde drager burde gjøre.

I kveld tenkte jeg å spise tortelini. Tortelini er kjøtt eller ost innbakt i pasta og smaker veldig godt. Tortelini er italiensk, men kan lett forveksles med dumplings som kommer ifra kina(det viser seg at dumplingens opphav er veldig kontroversiell så gjør gjerne din egen research). Siden de ser svært like ut så liker jeg å tro at en italiener en gang i gamledager hadde reist silkeveien ned til kina og funnet noen som kokket dumplings, som han deretter tok med seg tilbake før kulturen hans lagde sin egen vri på konseptet. Jeg har lenge gått å trodd at «torte» betydde noe ala «innpakket» siden både tortilla og tortelini er innpakket, men nå lærte jeg nettopp at torta betyr «liten kake» og henger på samme språkgren som ordet «terte».

I ånden av å fortsette gårsdagens prosjekt så sjekket jeg på baksiden av forpakkningen og innsåg at treningsregimentet vil at jeg idag skal spise i underkant av tre slike esker, noe som nå har drevet meg til å avgi et svimlende langt sukk.Dagens outfit er en kofte, lilla t-skjorte, bukser og svarte sokker.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

rnykkjetting

rnykkjetting

25, Østre Toten

Jeg setter umåtelig stor pris på om folk opplyser meg om skrivefeil i teksten :) mandag til fredag

Kategorier

Arkiv

hits