FEILINFORMASJON, SYKKELLÅS OG LOFT LØFT!!!!!!

I natt lå jeg våken og tenkte på en uttalelse jeg kom med i går. Jeg skrev at «det finnes utallig mange måter å bake brød på og at bare fantasien setter grenser.», noe jeg i ettertid har innsett at er aldeles feil. Brød dreier seg for det meste omkring å blande mel med en rekke andre ingredienser for å lage deig som deretter bakes om til brød, men jo mer jeg lå å filosoferte rundt denne beskrivelsen så falt det meg inn at hvis en har tilstrekkelige menger sukker i blandingen, og i noen tilfeller også egg, så faller definisjonen plutselig vekk og brødet regnes nå som kake. Utenfor det spiselige spekteret så har vi også det at hvis en blander jord inn i melet til en tilstrekkelig grad å får vi gjørmekaker(sølekaker).

Etterhvert så ble jeg liggende tung i sengen og ramse opp alle kombinasjonene jeg kunne tenke meg av materielle og immaterielle gjenstander som kan kombineres uten at resultatet blir brød, hver mer hjerteskjærende enn den forrige.

Dog vi kanskje også lever i et uendelig univers så finnes det mest sannsynlig en begrenset mengde atomer og en begrenset mengde måter disse atomene kan eller vil kombinere seg på og mange(om ikke de fleste) av disse elementene vil vi dessverre ikke ha muligheten til å bakes inn i brød, av forskjellige grunner.

Jeg ønsker på det aller dypeste å beklage for gårsdagens slurvete uttalelse og stadfeste at det finnes en svært begrenset mengde måter å bake brød på og bare de relativt få kombinasjonene av ingredienser, avstanden og teknologien til å samtlige av samle disse, tid og fantasien setter grenser.

 

Tross hvor flau jeg er over denne tabben så har jeg valgt å holde innlegget oppe og heller vedlegge en link til denne beklagelsen.

Sofie Elise(som for tiden er et av de største bloggene på blogg.no) slettet for noen dager siden et innlegg etter råd ifra politiet fordi ordlyden på Mannegruppen Ottar sin facebook gruppe visstnok hadde økt i volum etter utgivelsen.

Selv vil jeg aldri slette et innlegg ifra bloggen av den samme grunnen som hvorfor jeg aldri kladdet før jeg skrev oppgaver på skolen, men jeg kan forstå hvorfor hun gjorde det siden det sikkert ikke er lett å være ei puslete lita barbiejente.

innlegget jeg snakker om kan dere finne her: http://sophieelise.blogg.no/1475592324_04102016.html

...nei venta!

I dag fotograferte jeg bilde av ei gammel sykkellås.

Jeg arvet nylig en sykkel ifra min kjære tante og så snart jeg hadde fått den overrekt så begynte jeg å tukle med de delene som var meg ukjent. Jeg innså med en gang at denne metallsløyfen var en sykkellås da den sa *klikk* og jeg ikke fikk trekt spaken tilbake igjen.

Jeg postet bildet av låsen på reddit og spurte om noen visste hvordan den virket og om det finnes noe finurlig måte å åpne den på uten å vite koden. Etter noen timer og omlag tolv upvotes(tolv andre mennesker slet eller var nysgjerrige over det samme problemet) så ble det lagt ut en link til en nettside som drives av en kar som er urovekkende interessert i gamle tyske sykler og påstår at han bærer på en liste over alle mulige koder til denne låsen, så nå har jeg sendt ham en e-mail med serienummer, bilde og beskrivelse i håp om å slippe å baufile sperren.

Mens jeg holdt på med problemløsing så holdt min far på med det samme.

Han la idag ut samtlige bokser med vitamintilskudd til musene og rottene på garden slik at de kan bli sterkere og mer opplagte før vinteren kommer. Ved å gjøre dette så forsikrer vi oss om at disse små krabatene ikke sniker seg inn i huset og slakker, men heller unner seg været og leker i snøen så mye som de ellers ikke ville ha orket.

Etter middagen(som var får i kål av ypperste kvalitet og tilbrednings finesse) reiste vi til bestemor for å tømme loftet for rot. Blant rotet så fant vi en massasje benk som min bestefar hadde laget, kåper og kofferter, en kommode og en kiste, en ljå, en blå spade og to ski, noen pappesker med servise og hatter i og ei stor bestefarsklokke. Dette er bare noen at de tingene vi fant der oppe, det var mye mer, men dette er de tingene som har gitt mest inntrykk nå i ettertid.

Vi fant også ei krybbe og en gammel primus.

Da vi hadde hentet alt ned ifra loftet så fant jeg en pose full av gamle bøker som min bestefar hadde kjøpt og fått i ungdommen og disse sa bestemor at jeg bare kunne få, noe som gjorde meg henrykt da disse ser ut som græpa godt lesestoff som jeg gleder meg gromt til å fortære, imorgen og tiden fremover.


Dagens outfit er en hvit t-skjorte og bukser.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

rnykkjetting

rnykkjetting

25, Østre Toten

Jeg setter umåtelig stor pris på om folk opplyser meg om skrivefeil i teksten :) mandag til fredag

Kategorier

Arkiv

hits