MANNEGRUPPEN OTTAR OG ET FUGLEBRETT!!!

I dag tidlig sendte jeg en forespørsel om å bli medlem av Mannegruppa Ottar, deretter tok jeg meg en kopp kaffe og noen brødskiver før jeg gikk ut og begynte med restaureringen av et fuglebrett.

Fuglebrettet har ligget i garasjen hos bestemor i mange år, men jeg kan huske som barn da det ble satt opp om vintern og hvor fint jeg forestilte meg at fuglene hadde det der de satt og mumset.

Brettet har et hus og inne i huset er det montert ei lampe som jeg er litt usikker på om produserte noe særlig merkbar varme, men bare det at dyra fikk lys til maten tenker jeg allikevel at de ble veldig glade for.

Jeg satte igang og sandpusset bit for bit mens jeg demonterte, mange av delene er blitt så råtne at jeg er nødt til å lage nye.

Taket, mønene, gjerde og gulvet var det eneste som kunne reddes.

 

Da jeg var ferdig med kappingen gikk jeg inn for å se om forespørselen min hadde blitt akseptert, men da jeg etter gjentatte søk og noe skrolling ikke fant gruppa så syntes jeg noe virket litt rart.

Jeg søkte frem linken jeg hadde bruk i dagmorres for å sende forespørsel og til min store overaskelse så hadde Mannegruppa Ottar blitt nedlagt! Igjen!

Det var samtlige som annonserte at de var i prosessen av å unfriende alle vennene de hadde som var medlemmer av gruppa og dette var en bølge jeg veldig gjerne håpet jeg kunne bli en del av.

Det burde nevnes at grunnen til at jeg ville bli medlem av denne Mannegruppa Ottar er fordi facebookfeeden min i hele dag har vært neddynket i skremmende og hatfulle ytringer om deres medlemmer og innhold og siden alle nyhetsbyrå og blogger har vist til de samme kommentarene med selvlimt sammenheng så ville jeg gjerne se hva mer som lå imellom linjene, men dessverre får jeg nå bare lest av den survete siden av saka.

Jeg har lest noen av screencapsene(bilder som folk har tatt av skjermen sin mens de har vært på siden) og joda; vitsene som hadde blitt lagt ut var kanskje like mye å ta og føle på som ei tretten år gammel jente, men jeg kan forsikre de som hørte meg humre om at dette bare var kroppslige spasmer jeg smertet meg igjennom fordi jeg hadde blitt så uendelig krenket!

Tiltross for min røde hud så har jeg også voksenbuksene mine på og disse bærer meg høyt nok til å forstå at hvis jeg ikke ville sitte her å gråte så hadde jeg heller ikke søkt ut gråtemateriale, i en privat gruppe.

Selv så kommer jeg stadig med svært provokative påstander ( Se http://mykkjetting.blogg.no/1474935516_kjappknasting_vannlat.html og http://mykkjetting.blogg.no/1475529479_klykkeli_klokko_tidsr.html ) og disse hadde jeg aldri greid å slippe unna med hadde det ikke vært for den samme ytringsfriheten som denne gruppa også egentlig skulle ha hatt, men når jeg leser om den heksejakta som holdes mot folk som farer med grove vitser så bekymrer jeg meg skrekkelig over mitt eget omdømme og hvilken verden vi etterlater til våre barn.

En grå dag i fremtiden så kommer det til å skje et razzia mot Rorbua og da vil forhåpentligvis folk innse at denne krenkelseskulturen har gått for langt.

 

Når det kommer til voldstruslene, hevnpornoen og svartmalingen som også er blitt omtalt i debatten så har vi straffelovens paragraf 390a.

Vi har straffelovens paragraf 390a.

Det er få av dem som gjør det, de er tydeligvis ikke smarte nok til å være anonyme på nett og vi har straffelovens paragraf 390a.

 

Det var noen i debatten som mente at alt som skjer foran skjermen foregår også i dagliglivet, noe som er aldeles feil og som jeg selv lærte på den vanskelige måten da jeg prøvde å rive et grisehus ved å pepre den ned med duer og undulater.

Når en slenger seg på brettet og begynner å surfe igjennom verdensveven så har man en frihet som aldri ville latt seg gjøres IRL(In Real Life, i det virkelige liv), en frihet til å kødde med absolutt hva som helst og alt som ikke er tillatt å køddes med i det daglige ansikt til ansikt strevet, og det er dette som gjør intraveven til den vidunderlige sfæren som den er.

Det var garantert for det meste harmløst godt folk i denne gruppa som bare var glade for å ha et sted de følte at de passet inn, der de kunne være seg selv og som de kunne kalle sitt eget, men fordi det var noen som ikke forsto hva de holdt på med så måtte alle skjemmes og kulturen brytes opp.

Det er mye i debatten som jeg må stille meg svært kritisk til, men også et par ting som jeg har lært.

Jeg har lært at humor ikke er noe man tuller med og at vitser ABSOLUTT ikke er noe å le av!

Nå har jeg allerede skrevet altfor mye i dagens innlegg og jeg synes at oppsettet og setningstrukturen ser kjempestygg ut.

Debatten er teit.

Begge sidene av saka er teite, ene siden fordi de ødelegger nettet for alle andre, den andre siden fordi de ikke har nok vett til å være anonyme på nett.

Feil side av saken vant.

Dagens outfit er en død baby.

 

4 kommentarer

Kvaseblod

06.10.2016 kl.22:27

Word! Drøy og dårlig humor er fremdeles ikke ulovlig - dessverre ser det ut til at de som hyler høyest i kor eier Internett og bestemmer hva som er tillatte vitser og hva som ikke er det. Mob rule.

Kudos for å ha mest gangsyn i debatten. Får håpe de velger et annet navn på den nye gruppen da...

rnykkjetting

06.10.2016 kl.22:58

Kvaseblod: føltes seriøst som om jeg skrev til en amøbe. Saken er så åpenbar at det blir nesten vanskelig å komme med argumenter for hvorfor en ikke skal undertrykke bevegelser som ikke angår en personlig.

Noe lignende kommer garantert til å springe opp igjen, men kommer til å savne navnet :/ var et vittig harselas :p

Grammatiknazisten

06.10.2016 kl.23:10

Bare husk at kjempestygg skrives i ett ord.

rnykkjetting

06.10.2016 kl.23:31

Grammatiknazisten: Shit, det har du helt rett i! Nå er den blitt rettet. Takker så meget :D

Skriv en ny kommentar

rnykkjetting

rnykkjetting

25, Østre Toten

Jeg setter umåtelig stor pris på om folk opplyser meg om skrivefeil i teksten :) mandag til fredag

Kategorier

Arkiv

hits