POTRETTFERDIGHET-GULL, UHELDIG HUMMUS TABBE OG ET JÆVLIG SVÆRT FEDD!!!

I går så satte jeg meg ned for å skrive min daglige rapport. Jeg hadde skiftet dekk den dagen og gledet meg masse til å fortelle dere alt om alle de sprø hendelsene som oppsto under dette gjøremålet, men da jeg hadde satt meg ned og knastet igang de innledende strofer så fikk jeg plutselig beskjed ifra antivirus programmet på PCen om at jeg måtte legge ifra meg maskinen for at den skulle la seg oppdatere.

Jeg innsåg straks at slaget var tapt og la meg heller til å sove.

 

Da jeg våknet idag så fant jeg en e-mail i innboksen min ifra potetgullfirmaet som forurettet meg i helgen, men som jeg ikke kommer til å nevne med navn siden de nå har tilbudt meg kompensasjon for mine smerter.

Det som hadde skjedd var at da jeg hadde kommet hjem ifra butikken og satt meg dypt inn i sofakroken, klar for gullrekka, så syntes jeg posen virket noe voldsomt mager.

De som kjenner meg aller best vet godt at jeg er svært flink til å regne grammere på øyemål og som kjøkkenvekta bekreftet så var min misstanke sannelig berettiget.

Potetgull posen var tjuefem gram for lett!

Som dere sikkert skjønner så ble jeg svært oppskaket av denne oppdagelsen og løp straks fot for hove bort til datamaskinen og gjorde min plikt som kvalitetbevisst forbruker.

Jeg hadde avsluttet e-mailen med «mvh»(med vennlig hilsen) tiltross for at mine formuleringer kunne fremstå som noe mindre vennlige.

Jeg tenker spesielt nå på at noen av de avsnittene som omhandlet frimurerlosjen, ellevte september og depopulasjons agenda kanskje var litt overflødige, men når det kommer til klagemeldinger så er «mvh» alltid en superb måte å vise at du er en rasjonell og oppegående person som bare ønsker samarbeid om gjensidig forståelse.

Til frokost idag lagde jeg en hummus som jeg har møvlet av pitabrød ut hele dagen.

Hummus er en ren øyemåls affære å lage der hver skål smaker annerledes selv om ingrediensene er de samme.

Denne hummusen dreit jeg meg fullstendig på leggen med å lage.

Vanligvis så har jeg alle ingrediensene i først før jeg setter på foodprosessoren og smaker til etterhvert, men siden det har vært nokså lenge siden sist jeg lagde denne oppskriften så fikk jeg til å først hakke istykker kikertene før jeg fortsatte å hakke i stykker hver ingrediens etter tur.

Dette endte med en altfor fin hummus som ikke var å god som den ville vært om den var mer grov.

Hvis noen av leserne trenger en god hummusoppskrift så kan jeg anbefale at dere starter med en boks kikerter som base og har i litt olivenolje, hvitløk, sitron(eller lime), salt, pepper og en halv neve peanøtter.

Jeg har fått høre av en venn at det er mulig å bytte ut den siste ingrediensen(peanøtter) med sesamfrø for samme effekt, men denne personen snakker jeg rett og slett ikke med lenger.

Kjør alt i en foodprosessor og smak til med de ingrediensene du ønsker at skal komme mer frem.

Jeg tilsatte også noen skjeer med salsa i dagens hummus, men denne merket jeg lite av.

Det øvre avsnittet minnet meg forresten om at hvitløksfeddet(og alle feddene i hvitløken) jeg brukte var mye større enn det som burde være nødvendig for hva enn man skal ville lage.

Jeg endte med å bruke cirka tre kvart av feddet og lot det være ett fedd å la resten gå til spille.

 

Senere på dagen så ryddet jeg inn hagemøblene for vintern.

Hagestolene la jeg på trevet i garasjen, men det runde bordet fikk desverre ikke plass og ble derfor satt under taket på terrassen.

Ved siden av det runde bordet stablet jeg plastsofaene og bordet som har stått under presenning( se: http://mykkjetting.blogg.no/1474935516_kjappknasting_vannlat.html) i sommer før jeg dekte over alt med preseningen igjen.

 

Da jeg var ferdig å gikk jeg på verkstedet og fullførte pussingen av fuglehuset. Jeg har tegnet opp halvparten av de stedene som må kappes og nå gjenstår det bare å tegne opp resten før jeg kan begynne å sage, noe jeg ser veldig frem til.

Dagens outfit er en rød rutete skjorte, bukser og svarte sokker.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

rnykkjetting

rnykkjetting

25, Østre Toten

Jeg setter umåtelig stor pris på om folk opplyser meg om skrivefeil i teksten. innlegg lagt inn daglig, mandag til fredag

Kategorier

Arkiv

hits