POSTNORD KAN PUSTE MEG PÅ SØRSIDEN!!!

På fredag fikk jeg vite at en pakke jeg skulle få i posten for noen uker siden befant seg i Oslo, på vei tilbake til hvor enn den kom ifra.

Den hadde havnet i retur, noe som på ingen måte overasket meg siden den hadde blitt sendt med Postnord.

Postnord er en gruppe dumme folk som driver et dumt firma som dummer seg ut hver gang de skal gjøre den dumme jobben sin.

De prøver å drive et postverk som skal konkurrere med Posten, men for en eller annen åndsvak grunn så har de valgt å droppe hele «hentelapp» konseptet og heller valgt å gjøre alt digitalt.

Det vil si at om du ikke har mobiltelefon eller har en epostadresse som du skjeldent besøker så kommer du mest sannsynlig ikke til å motta pakken din.

Jeg utaler meg stadig at digitalisering ikke automatisk gjør ting bedre, som oftest mens jeg legger frem nakenfotografier av meg selv i bare noen få sekunder før jeg raskt tar dem tilbake og brenner dem i en grønn ild av god visuell argumentasjon.

Når en venter på ei pakke i posten så er en hentelapp det nest beste man kan finne i postkassa, da vet man at pakken har ankommet det lokale postkontoret og at man kan plukke den opp neste gang man skal handle matvarer.

All postrelatert bekymring fra brukernes side befinner seg i og omkring postkassen og det behøves ikke å legge hardere tankekraft inn i temaet

Postnord forkaster all grunnleggende intuisjon og sender heller sine brukere på daglig blinde reiser på alle elektroniske enheter og steder på nett for å finne ut om pakker har ankommet.

Jeg ringte Norpost og fikk vite at de ikke hadde noe som helst å gjøre med Postnord.

Deretter ringte jeg supportlinjen til Postnord og snakket med en person som ikke var den damen som nynnet mens hun letet etter den forrige pakken min og som jeg en dag skal gifte meg med, dette var meget skuffende da jeg hadde likt å få noen innspill om kateringen og blomsterutvalget og fordi jeg begynner å føle at jeg bærer den tyngste vekten i forholdet.

Det viste seg derimot at Postnord verken hadde riktig epostadresse eller telefonnummer på meg og at de ikke hadde evnen til å stoppe returreisen.

Da vi hadde rettet på informasjonen så fortalte mannen meg at han kunne sende meg en epostadresse på SMS(Short Message System, som er engelsk for kort beskjed system) til noen folk som kanskje kunne hjelpe meg, men da jeg spurte om han ikke bare kunne fortelle meg hva adressen var så jeg kunne skrive det ned for hånd så viste det seg at dette var umulig.

Kort tid etter at vi hadde lagt på røret så fikk jeg en melding på mobilen der det sto «customerhelp@ebay.com».

Jeg gråt dypt og lenge.

I dagtidlig så våknet jeg klokken fem og labbet omkring i en time før jeg følte meg ensom og gikk å la meg igjen, da jeg våknet på nytt så var klokken blitt fire.

Istedenfor å ødelegge middagen ved å spise frokost å tett innpå så gikk jeg heller ut og lasset det kloakkbesmurte skrotet ifra kjellern opp i tilhengern.

Etter middagen så begynte jeg å sage ut laftene på fuglehuset og det gikk opp for meg at jeg hadde glemt å lage enda en tjueåtte lafter.

Det begynner å bli kaldt så derfor bruker jeg vanter mens jeg sager, men i hastverket med å få fuglekassen ferdig så fikk jeg hektet den ene vanten fast i sagbladet og rivde den i filler.

Kort tid etter så brakk den ene laften av og dette fortalte meg at jeg var ferdig med trearbeid for dagen.

Dagens outfit er en rød hettejakke, bukser og svarte sokker.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

rnykkjetting

rnykkjetting

25, Østre Toten

Jeg setter umåtelig stor pris på om folk opplyser meg om skrivefeil i teksten. innlegg lagt inn daglig, mandag til fredag

Kategorier

Arkiv

hits