ANALOG DIGITAL ARTIFACTING, SKATOLL OG SPILT VIN!!!!

I dag så har jeg sendt masse emailer og søkt på en hurv med barnehagejobber.

Temperaturen har vært mild så midt p qqhh w
*wwawaa
**

*
*
 


*

Det siste sluveret her er resultatet av at jeg nettopp snudde laptoppen oppned, fjernet noen skruer og renset vifta. Vifta har bråket i hele dag og nå har jeg endelig fått ro på fanget.

 

Jeg tok meg en sykkeltur litt utpå dagen og nøt det tåkelagte landskap.

Sykkelen som jeg hadde greid å låse opp for noen innlegg siden(se: http://mykkjetting.blogg.no/1476146595_ringeklokker_dab_radi.html ) har hull i begge dekkene, men heldigvis så har vi for tiden et ufornuftig antall sykler her på gården som jeg kunne velge av.

Etter sykkelturen så lagde jeg pannekaker.

Da min mor kom hjem ble hun mektig imponert av mine kokkekunnskaper og ytret en eng av rose ord i mellom tørre hves og frådende ganer.

Det låg et glass med syltetøy i kjøleskapet som vi var litt usikre på om var solbær eller blåbær.

Selv så syntes jeg det luktet fryktelig solbær av glasset, men verken av oss kunne i det heletatt huske å ha tatt frem syltetøy i det heletatt.

Det viste seg etter et par lefser at det var blåbær.

 

Etter middagen så reiste vi til søppeltomta nede i Krabyskogen der vi heiv forskjellige ødelagte artikler som har ligget i kjelleren. Det gjenstår fremdeles å hive alt som ligger i tilhengeren, men dette turte vi ikke å ta med oss da vi syntes stablingen virket altfor uaktsom å trekke med seg på den korte reisen.

Vi fikk derimot kvittet oss med ei vannpumpe, en hageslange, åtte bordbein, noe plast embalasje, seks blomsterpotter og ei lim pistol med tilbehør.
Dette kan jeg si at vi er veldig fornøyde med og jeg er sikker på at jeg kommer til å sove godt i natt, varm med tankene om alle de spennende nye tingene god gjenvinning kan bringe tilbake til samfunnet.

Da bilen var blitt tømt og alle søppelinspektørene hadde fått ett fast håndtrykk og rikelig med lovpris hver seg så kjørte vi til Raufoss der en kar satt og ventet på at jeg skulle plukke opp et skatoll.

Jeg hadde funnet skatollet på Finn.no for noen dager siden og tatt kontakt i går.

Til de som lurer; så er skatoll en skrivepult som man kan holde lukket( i noen tilfeller også låst) når en ikke driver med administrative oppgaver.

Mannen var gammel og garantert en pensjonist som pleide å jobbe på Raufoss fabrikken.

Han sa at jeg burde gå over den en runde med sandpapir for å få vekk ripene og flekkene som har opparbeidet seg igjennom årene og dette var jeg enig med ham om at jeg burde.

Jeg dro ut et av skuffene for å sjekke om pulten hadde, og hvilken tilstand sinkene på kanten var i og innsåg straks att dette bordet var hjemmelaget.

Jeg konfronterte mannen med strålende beundring og vi ble stående en stund å snakke om hvor vanskelig det er nå til dags å finne møbler i heltre og hvor godt livet var i gamledager.

Jeg avga et siste takk før jeg kjørte hjem igjen.

På turen så såg jeg fire rådyr som gikk på rekke over et jorde, dette var fint og jeg håper de har det bra.

Hjemme så helte jeg ut ei ballong med vin som jeg hadde lagt for en stund tilbake og fullstendig glemt.

Sist gang jeg tullet med dette prosjektet å hadde jeg mistet mostvekta nedi flaska og når jeg fikk viklet en stålvaier for å fiske den ut igjen så hadde denne også falt nedi.

Jeg er veldig skeptisk til konsumering av metaller, spesielt når de har ligget samtlige uker og syltet i syre, så det var greit å helle ut de tjue literne med ødelagt vin for å få tilbake vaieren og mostvekta.

Jeg vet forresten at det er folk som av en eller annen grunn spiser sinktabletter og dette nekter jeg å tro att er sunt.

Jern er greit.

Jeg avsluttet dagen med å reparere vifta på laptoppen og fullførte dagens innlegg.

Dagens outfit er en grå genser, beige bukse og svarte sokker.

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

rnykkjetting

rnykkjetting

25, Østre Toten

Jeg setter umåtelig stor pris på om folk opplyser meg om skrivefeil i teksten. innlegg lagt inn daglig, mandag til fredag

Kategorier

Arkiv

hits