DA GJORDE JEG SÅ AT JEG VASKET OG SÅNN!!!!

I dag tidlig så låg jeg i sengen og prøvde å huske når jeg sist stubbet tå mi i noe.

Jeg kan huske at jeg samtlige ganger har sparket bort i både peisen og stuebordet og en overflod av andre tunge gjenstander, med nettopp når dette skjedde sist har jeg fullstendig fortrengt.

Etter mye om og men så konkluderte jeg med at dette var en grei ting å ikke huske og klappet meg på skulderen for at jeg i den nærmeste fremtid kommer til å være mer var om i ikke pådra meg denne smerten.

Etter frokost så endevendte jeg rommet mitt for alt utenom sengen og veggpryd.

Det var flere hybelkaninger, mange kvitteringer, glemte notiser og avisartikler som jeg har spart på.

Hybelkaninene samlet jeg i en eske og plasserte under sengen for oppsparing til et helt episk Toroto cosplay.

Jeg kastet alle kvitteringene og logget alle notisene inn på et excel ark som jeg arkiverte under tittelen «Navnløs 3».

Avisartiklene gliste jeg godt av før jeg gjemte dem i forskjellige uleste bøker så de vil møte den fremtidige «jeg» og overaske ham nok en gang.

Jeg har en artikkel ifra Hjemmet som handler om Vibeke på sekti en år som kan snakke med hunder ved å lytte til deres tanker, noe som tydelig er en sensasjon og jeg ikke kan begripe at ikke ble dekt av flere nyhetsorganisasjoner da hennes evner garantert har sterk verdi for militæret og potensielt ville ha snudd hele røvdyrdebatten på hodet.

Vibeke er en person som helt klart har mye som hun kan gi verden hvis rett oppbygging og tilrettelegging hadde vært på plass for å dyrke hennes evner, men det er også fullt forståelig at dette ikke er blitt gjort da hun ikke slår meg som en person det ville vært bekvemt å tilbringe mer enn ei dag med.

Jeg har også en artikkel ifra studentavisen ifra universitetet jeg gikk på som omhandlet at et vassrør hadde sprukket og at ei jente vurderte å saksøke skolen fordi hun nesten dånte av å måtte gå igjennom den bløte korridoren.

Bak platespilleren så fant jeg ei kortstokk som mangler en kløver ni og jeg grøsser av å tenke på hvor kjipt jeg kommer til å ha det neste gang jeg spiller kabal.

 

Jeg fant også ei pinsett, noe som gledet meg da jeg har lett etter et slik redskap for å få nappet noen nesehår som har begynt å kile.

Siden jeg vasset frem ei tåke av støv i ryddeprosessen så valgte jeg å legge den til side for senere bruk, men da jeg hadde lempet alle soveromsartiklene tilbake på rommet så var den vekk.

 

Før jeg begynte å laste alt tilbake så hadde jeg støvsuget og vasket.

Jeg vasket med grønnsåpe og leste på baksiden av flaska at en burde bruke fem deciliter per vaskebøtte(ti liter) for å vaske ubehandlet tregulv.

Som dere sikkert forstår så nevner jeg dette fordi det er en absurd mengde grønnsåpe og anbefaler jeg enhver leser å aldri gi etter for slik sløseri, bruk heller ei kork og en dært med øyemål så får du et resultat.

Da jeg endelig hadde blitt ferdig meg en hard opprydding så slappet jeg av med litt Portsmouth Symphonia(de som ikke har hørt Portsmouth Symphonia må gjøre det snarest! De må nok vokse litt på deg, men jeg kan love deg at du etterhvert blir frelst av deres toner https://www.youtube.com/watch?v=qmqBzFcHQis ) og loddet noen høytalere som ikke har virket på en stund.

Dagens outfit er ei grå genser, beige bukse og svarte sokker.

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

rnykkjetting

rnykkjetting

25, Østre Toten

Jeg setter umåtelig stor pris på om folk opplyser meg om skrivefeil i teksten. innlegg lagt inn daglig, mandag til fredag

Kategorier

Arkiv

hits