WENCHES FRISØRSALONG OG PAUL SIMON I SPEKTRUM!!!!:O!

Inatt drømte jeg at jeg vandret over ei eng dekket fra horisont til horisont med et fot dypt lag av hvite rotteskeletter.

Himmelen var blå og temperaturen var en herlig sommerdag, men det lå en underliggende spenning i luften av at inget annet dyreliv eller mennesker lengre levde og de rottehordene som nå skurte planeten på jakt etter føde hadde kannibalisert seg for å bringe arten videre fra generasjon til generasjon.

 

Blogg.no har vært nede i hele dag og jeg har ikke hatt muligheten til å blogge, men på torsdag gjorde jeg som jeg sa på onsdag at jeg skulle gjøre og bar til Wenches frisørsalong for å klyppe meg.

 

Jeg tok turen på Dagros og der jeg etter gårsdagen forventet en voldsom fart med flammende etterspor var dagen trav en litt annen affære.

Jeg ledet hesten ut av bingen, heiv meg på og sa det bar til Wenches salong.

Med et eneste skritt var jeg plutselig der, inget trav, ingen merkbar galopp.

Dagros virket storfornøyd så jeg satte ikke hardere tanke inn på reisen, men det burde nevnes at i det jeg hoppet av hesteryggen kollapset jeg fullstendig på asvalten og ble liggende lam i omlag tjue minutter før jeg fikk blodet brusende tilbake i kroppen.

Siden turen hadde vært snarere en jeg hadde forventet så ble jeg sittende å vente en godt stund, denne tiden tilbrakte jeg slik jeg tilbringer tiden best; med penn og papir.

Her er tegningen jeg gjorde mens jeg ventet. Det er en kar på kafè som føler seg svært ubekvem fordi han har fått ei høne på hodet.

 

Klyppen gikk greit, men jeg ble svært skuffet over ikke å ikke bli klyppet av THE Wenche, hun er enten død eller pensjonert viste det seg så da var det opp til ei ikke-wenche å gjøre sitt beste.

Dagros har funnet en venn i meg, han er alltid den som sovner først når jeg forteller nattahistorier og han elsker å bli klødd i pannen sin. Han var derfor svært skeptisk til at noen skulle stå nær meg med skarpe gjenstander og holdt et konstant øye med frisøren.

Noe som var litt rart var at for hvert klypp damen gjorde så mistet hun selv lokker av sitt eget hår og da hun var ferdig med å klyppe så var hun blitt skallet som en skilpadde.

Nå er jeg en selverklært mikrofon og skal gjøre mitt aller beste for å leve opp til en slik gjenstand.

 

Hjemturen ble som bortturen dog denne gangen kom lammelsene ilag med en intens sprøyt av neseblod.

Jeg nevnte for noen dager siden at gresset vårt har begynt å dra på seg et sølvagtig gråskjær og nylig så har jeg også funnet en overaskende stor mengde døde fugler liggende strødd omkring på plenen.

Aftenen kom og jeg hadde blitt invitert med på konsert.

Det var egentlig mine kjære foreldre som skulle på show, men det viste seg at min far måtte sprette avføringsmiddel hele den dagen fordi han hadde en undersøkelse på sykehuset morgenen etter og derfor prioriterte klossettet over klaveret...gitarene, trommene , bassene, trekkspillet saxofonene, hornene mm(Det var ti musikere på scenen og de spilte minst tre forskellige instrumenter hver seg).

Da ble det min mor og jeg som tok turen istedenfor og vi koste oss gløgg!

Det var selveste trubaduren Pål Simen som sto med fullt orkester og spilte opp til kjempe godt lag i Oslo Spektrum.

Han Pål er en veldig kort kar, på samme alder som bestemor, men mye mer aktiv. 

Sangstemmen og tekstene hans er på et helt annet nivå, bandet han dro med seg var utrolig dyktige og publikum ble lei antallet ekstranummer han kom med lenge før han selv.

Jeg er utrolig takknemlig for å ha fått sett en så utmerket og anerkjent musikant i levende live og at jeg fikk gjøre dette med min kjære mor.

Som jeg alltid har sagt: Du vet ikke hva ekte kjærlighet er før du har vært på date med din mor!

 

Da vi var hjemme igjen så hadde min far krympet ned til størrelsen på en fyrstikkeske og lå sovene på gulvet ved fotsiden av senga.


Dagens outfit er en rutete skjorte, bukser og svarte sokker.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

rnykkjetting

rnykkjetting

25, Østre Toten

Jeg setter umåtelig stor pris på om folk opplyser meg om skrivefeil i teksten. innlegg lagt inn daglig, mandag til fredag

Kategorier

Arkiv

hits