HUMMUS, SOME OG STORMGJÆRING!!!

Idag våknet jeg tidlig og kvernet opp ei stor skål hummus.

Det var ingen peanøtter å finne i huset så det ble til at jeg måtte bruke sesamfrø istedenfor. Dette smakte som en blanding av krybbedød og asbest og jeg gikk store deler av dagen med en følelse av at ryggmargen min prøvde å dra øynene mine ut navlen, men hummusen be spist på naanbrød med tomat og kyllingkjøttboller ved siden av og disse var svært fornøyelige.

Etter frokost så leste jeg meg litt opp blant blogger konkurrentene her omkring, det viser seg at svært mange bloggere følger den samme markedsføringen og de samme temaene når de skriver.

Jeg merket dette først i går kveld da jeg leste et oppsummeringsinnlegg av ei mannehater som mente å ha fått hele fire tusen sinte menn på nakken etter at hun hadde generalisert alle ved å sammenligne dem til hennes egen mann. Som dere sikkert forstår så er dette en utmerket måte å øke leserstatistikken på og jeg misunner alle kvinnelige bloggere som bærer denne muligheten til å elge på seg menn. Menn kan såklart også elge på seg menn, men dette gir dessverre ikke like høye deler tall og heller ikke så mye hatytringer som er ønskelig i en velpromoterende debatt.

Menn som hater kvinner er dessverre en sjanger som ikke later til å være tillatt eller som jeg bærer noe særlig argumentasjoner på vegne av. :/

Jeg kan derimot se svært gode argumentasjoner for å på drive meg en form for psykisk lidelse eller kronisk sykdom da dette absolutt er en trend blant lesere og medskribenter. Det er ikke alltid at det er så lurt å prøve å blende inn i mengden, men siden mange innen denne sjangeren bærer på svært høye delertall og det er et stort miljø for networking så burde dette være noe å se nærmere på.

 

Det jeg har gjort derimot er å lage en facebook gruppe siden dette er noe de fleste veletablerte bloggerne har. (Se https://www.facebook.com/groups/1446118278746625/ )

Her kan alle utenfor min egen vennekrets gå inn og se når jeg har lagt ut nye innlegg, stille spørsmål og krav, og så langt ytringsfriheten rekker; dra grove pedofili/incest vitser.

Jeg skal også se på å begynne med en lang hasjtagg liste etter alle innlegg for slik å bli bedre sett av de som ellers ikke vil se det jeg skriver.

Fornøyd med meg selv gikk jeg opp for å se hvordan det gikk med vinen jeg hadde lagt for noen dager siden. I helgen ble det klart at gjæret jeg brukte ikke lengre var aktivt, noe som ikke var så rart siden råstoffene jeg prøver å brygge vin på er minst tjue år gamle og har ligget i en kjeller lengre enn noen i familien kan huske.

Jeg har fremdeles seks andre sett liggende ( tilsvarende hundre og 130 liter vin :S ) så da helte jeg i en pose fra et av de og ble mindre overasket da jeg idag så at vinen hadde stormgjæret og gjærlåsen var blitt blåst ut.

Etter noe vask, noe rør og en lavere temperatur på rommet så ser alt ut til å boble normalt.

 

Da stormen var blitt utbredet tok jeg meg en lur før jeg gikk ut og traff på to meitemark.

I luften er det ikke lengre fugler å se, bare askesorte skyer og det gledet meg at disse små krabatene ikke behøvde å ligge på overflaten i frykt.

Nabokatten virket også svært fornøyd med livets tilstand der den bykset omkring mellom de kullgråe gress stråene og dro med seg den ene døde fuglen etter den andre.

Igjennom vinduet på garasjen brant åtte rubinøyne som tente sigarer. Fire fine hester vrinsket og hylte sin avsky mot regnet.

Jeg hadde prøvd tidligere på dagen å ta dem med ut, men de protesterte tvert og for å understreke sin motvilje viste Mostafa meg en visjon av hva som egentlig skjedde under svartedauen og hvor lenge jeg har å leve hvis jeg kommer ut med denne informasjonen.

Ellers er han en veldig rolig, grei og anstendig gamp som er kjempe glad sang og å bli børstet nedover korsryggen.

Hestene har fått en gulrot hver seg til kvelds, ferskt vann og søte ord hvisket i øret til de sovnet og nå sitter jeg her og gjør det samme med meg selv.

God natt. Sove godt og drøm søtt <3

Dagens outfit er en rød hettegenser, rutete skjorte, svart og stripete t-skjorte, beige bukse og svarte sokker.

#kroniker #nettavisen #facebook #kommentarer #drittkjærring #blogger #kommentarfelt #nettroll #karma #skremt #skuffet #crohnsglede #crohns #ibd #helse #oppgjør #prkåt #du m#crohnsfighter #fighter #tabu #skam #tenkselv #minhistorie #mittliv #påtross #stolt #foredrag #foredragsholder #trøbbel #nettaviser #delinger #kvinne #hat #meninger #sterkemeninger #drittkjærring #irritere #sjokkere #ufør #engasjert #tårer #fasit #mennesker #betvile #dum #livshistorie #respekt #mittvalg #dømmende #kompliment #fornærme #blogg #mammablogg #halloween #helse #mamma #trening #søndag
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

rnykkjetting

rnykkjetting

25, Østre Toten

En vakker dag skal jeg begynne å motta gratis sht! https://www.facebook.com/groups/1446118278746625/?ref=aymt_homepage_panel

Kategorier

Arkiv

hits