TRUMP! TRUMP! TRUMP! TRUMP!

For omlang ei uke siden ble jeg vekket av tordnende hyl og vrinsk kommene fra en glohet, rykende garasje der fire ravnsorte hingster trampet rastløst frem og tilbake i et ekskrement av sorte skikkelser som fløt sporadisk ut av kriker og sprekkene i taket.

Jeg løp straks ut og etter mye klapp og noen strofer av «Lille Vackre Anna» fikk jeg etterhvert greid å roe dem ned.

Da jeg var tilbake i huset igjen fikk jeg høre på radioen at Trump har blitt president!

Jeg tenkte så at det var heller han enn Hillary, men er fremdeles utrolig skuffet over at John McAfee ikke kom lengre enn han gjorde.

John McAfee er beinhard og bærer en genuin forståelse for hva den amerikanske definisjonen av frihet egentlig skal handle om.

Trump og Hillary er begge mega teite bæsjeprumper, der John McAfee er superkul elgitar og skateboard #.

 

Det har vært fullt baluba på alle medier og folk over hele linjen av politiske ideologier akket og bærte seg over den gulrotfargede statslederen.

Siden jeg har sagt fra dag en at Trump kom til å ende som vinneren av valget så satte jeg meg ned for å skrive en tankevekkende forklaring, men denne blekka ble straks et såpass ostensivt manifest at Ayn Rand og Karl Marx ville ha falt til sine knær og tryglet vår herre gud om tilgivelse og giftemål hvis de hadde lest den..

Det samt vedla jeg også en liste med referanse lenker lengre enn utsiden av en sylinder.

Jeg har valgt å ikke legge ut det innlegget da det imot min vilje allerede har blitt publisert og for tiden sprer seg raskt mellom øst afrikanske landsbyer og krigsherrer, og har dannet seg en stadig voksende kult som positivt nok tvinger folk til å lære seg å lese under trusselen av å bli blødd tomme.

Jeg fikk vite om alt dette av en rådmann fra The Clinton Foundation som ikke så mye ville ha slutt på affæren siden de hadde mottatt generøse donasjoner ifra Blodbanken og så på den voksende subkulturen som svært lukrativ.

Kort oppsummert så er ikke Donald Trump noe særlig mer kriminell enn alle de folka som finansierte Hillary, Hillary er direkte farlig.

Det er et tankekors hvor glad Putin ble for at Trump vant valget. Forutenom en god oppsluttning blandt det russiske folk er det heller ingen grunn til å tro at Putin er en grei tass, men det taler til fornuften å ønske at statslederne fra to av de største og notoriøst krigerske landene i verden ønsker å være venner.

Byfolk og bondefolk har både to vidt forskjellige levemåter, forhold til kirken og inntrykk av hvordan nåtidens verdensbildet er.

Det er bare å se til Michael Moores foredrag «Trumpland», John Oliver, eller hvilken som helst facebook artikkel så ser dere hvordan venstresiden rett og slett ikke greide å argumentere ovenfor Trumpetene uten å samtidig stille seg som moralt høyere stående vesener og håne gjengen de prøvde å konvertere. Debatten ble ganske stagnert fra venstresiden og en finger jeg ønsker å trekke i været på det tema er vår godeste Goodwins law(Goodwins lov).

Goodwins law er en nettantropologisk påstand(oftest rettet mot kommentarfelt og forum) som sier at jo lengre en debatt holder på, jo større blir sannsynligheten for at den ene siden vil dra sammenligninger til Adolf Hitler eller anklage motstanderen å være nazist og/eller fascist.

Når dette skjer så har anklageren de facto tapt.

Som vi alle vet så skjedde dette forholdsvis tidlig i valgkampen(og foregår komisk nok litt fremdeles).

Påstandene rettet mot Trump kom som vi alle vet noe mediakorrupterende tidlig og bidro til å spikre teorien min enda hardere ned i bordet.

 

Mine håp for fremtiden er forskjellige og bærer forskjellige utgangspunkt.

Jeg håper Trump reparerer landets veier og broer, en forskrekkende stor mengde av dem ble bygget rundt 1930 tallet og var estimert til å holde i omlag 60 år, så det er på høy tid at noe blir gjort på den fronten. Dette vil også skape mange nye jobber blant arbeidere og hove inn en tullete stor mengde aksjekapital til de som vet hva som burde investeres i på betong, asvalt og stål fronten.

 

Jeg håper Putin og Trump blir gode venner og at amerika gir Russland ørlite mer lekerom på oljesalg fronten.

 

På en annen side så håper jeg at Trump kjører landet nedi grøfta og flere av statene velger å gjøre som California og begynner å kjempe for å forlate unionen.

Dagens outfit er en rød rutete skjorte, svarte bukser og svarte sokker.

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

rnykkjetting

rnykkjetting

25, Østre Toten

En vakker dag skal jeg begynne å motta gratis sht! https://www.facebook.com/groups/1446118278746625/?ref=aymt_homepage_panel

Kategorier

Arkiv

hits