FEI PLAKK VIFBOMFPANNA MI IBAG!!! :O

Idag har jeg vært på sykehuset og operert ut en visdomstann.

Inngrepet ble gjort klokken halv ni på morgenen og var en særdeles uanstendig måte å starte dagen på.

Først ble jeg avbildet med et kjempestort kamera og til tross for at jeg smilte mitt mest blomstrete smil ble bildet på ingen måte meg like og etterlot meg svært misfornøyd over sykehusets utstyrsinnvesteringer. Legen forklarte at bildet som ble tatt viste bein og kraniet, noe jeg satte min tvil til da jeg vet at mitt smil er betraktelig mye finere enn det som ble vist.

De fant også helt øverst i hjørnet på bildet, like over kinnbeinet, et sort merke som lignet litt på horoskopsymbolet til krepsen bare med et ekstra sekstall tegnet over.

De klarte ikke fatte hva det kunne være og om de hadde kommet med noen teorier så var jeg allerede i full gang med å ignorere alt drittdårligkamera relatert snakk til å lytte.

På turen hjem tok jeg meg dog i å tenke på hvordan hunder kan lukte seg frem til kreft og på hvordan hestene mine stadig gir meg nattakyss på nettopp det stedet. Tankene farte ikke langt derimot fordi jeg fremdeles står veldig stø i påstanden om at hester IKKE er hunder.

Tanntrekkingen gikk som den skulle. Legen begynte med å brøle obskøniteter ned i halsen på meg for slik å lamme tannkjøttet både psykisk og fysisk, deretter heiv vi begge innpå et par glass antibakteriell veske og dro et par skrøner og skipsviser.

Et godt tips for når du skal til tannlegen er å bestille time tidlig på dagen da legen ikke har hatt så mange pasienter før deg og hånden deres er forholdsvis stø.

Inngrepet ble gjort på den vanlige måten der tannlegen uforventet slo buttenden av en salatskje gjennom skulderbladet og ut av nesen på assistenten som sto vedsiden av oss for så å presse den og dens etterhengende jurpe inn i armhulet mitt, ut sprekken mellom adamseplet og hovedpulsåren, for å tromme med rytmisk i ganen.

Jeg har grunn til å tro at assistenten var ganske ny i jobben på måten hun veivet og gurglet i protest gjennom hele inngrepet.

Etterhver kom tannlegen inn i en god intervall og med den gode akustikken som hodet mitt bærer så mener jeg at mannen prøvde å spille «Run To The Hills» av Iron Maiden blant jeksler og treskaft.

Baladen var gjort og armen tvinnet seg ut alle korridorer.

Jeg trodde tannlegen var blitt ferdig og at det snart var på tide å plukke ut hvilken leke jeg ville ha ifra kurven ved døra, men før jeg visste ordet av det så hadde mannen tatt på seg et par vernesko med ekstra stor ståltupp og ga meg en solid rundspark i kjeven slik at samtlige tenner falt ut.

Han forklarte at dette var gjort i økonomisk tanke og at jeg nå ikke behøvde å reise til tannlegen på en stund da det var mindre i kjeften å jobbe med.

Jeg utrykket min takknemlighet og plukket med meg et timeglass av kurven før jeg gikk.

Timeglasset er blått, laget av plast og bruker nøyaktig to minutter på å helle sand ifra den ene siden til den andre. Dette synes jeg er perfekt da jeg stadig sliter når jeg skal varme opp kald kaffe i mikrobølgeovnen, men også ønsker å ha fingrene i ørene illøpet av opptiningen.

 

Det hele var gjort og den resulterende følelsen begynte å krype i kroppen så da tok jeg en snartur innom apoteket der jeg hadde fått høre at det lå et resept for bedøvelsesmiddel i registeret.

Damen på apoteket hentet en medarbeider og de begge gikk til et låst skap med hver sin nøkkel og hentet ut en utgave av biografien til Markus og Martinius.

Jeg spurte om dette ikke var en i overkant sterk bedøvelse å gi ut, men damen forsikret meg om at den var god i korte passasjer og at det var viktig å lese advarselene først.

Advarselene er ganske standard, «kan forårsake diare, depresjon, og angst», «ikke håndter tungtmaskineri under innflytelse av denne boken», «om ereksjonen varer i fire timer eller lengre vennligst kontakt en lege eller politi».

Jeg reiste hjem og kom meg ikke lengre enn halveis ned kapittelsiden før jeg dvalet stille i søvn.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

rnykkjetting

rnykkjetting

25, Østre Toten

En vakker dag skal jeg begynne å motta gratis sht! https://www.facebook.com/groups/1446118278746625/?ref=aymt_homepage_panel

Kategorier

Arkiv

hits